2012-03-09 18:27:52• hírek • Szatmar.ro

Kötelező a győzelem Torda ellen!

„Nincs mese, ezt a találkozót valamint a következő, Steaua elleni meccset mindenképpen meg kell nyernie a csapatnak, különben nagyon nagy bajba kerülünk". Fógel László klubelnök szavai tökéletesen érzékeltetik a Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapatának helyzetét a Torda elleni bajnoki előtt.

Jó hír a vasárnap 11.00-kor az Ady Endre utcai sportteremben sorra kerülő meccs előtt, hogy a szakmai stáb több hetes kihagyás után ismét számíthat Surducan játékára: a jobbátlövő ujja még a tavaszi szezon elején törött el.

A VSK jelenleg 12 megszerzett pontjával a 11., azaz osztályozós helyen áll a bajnoki tabellán, míg az újonc Torda négy ponttal és két hellyel előzi meg a hazaiakat. Szintén a szatmáriak ellen szól, hogy az ősszel meglepően sima, 28-20 arányú vereséget szenvedtek a Kolozs megyei városban. A tordaiaknál ráadásul Szavics, Vizsbovszkij, Munea és Alisei személyében négy olyan játékos található, akik korábban szerepeltek Szatmárnémetiben is.

A Sportklub malmára hajthatja ugyanakkor a vizet, hogy a Torda a hét közben egy kemény meccset már megvívott a listavezető Konstanca ellen, amit 39-32 arányban elveszített.

Könnyen lehet, hogy a VSK a Steaua elleni meccsig nem két, hanem három pontot is szerez. A Román Kézilabda Szövetség egy pontot levont ugyanis a Tg. Jiu csapatától, amiért az egy játékost jogosulatlanul használt a 25-25-re végződött meccsen a VSK ellen. Csakhogy a szabályzat egyértelműen kimondja, hogy ilyen esetekben a vétlen csapat 10-0-ra nyeri a meccset és megkapja a két pontot.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: